Pastor Selim talar om hur pionjärpastor Miodrag Stankovic blev hans andliga fader i arbetet bland romer

För våra "balkanvänner" som behärskar serbiska (för övriga finns undertext på engelska) vill vi rekommendera att lyssna på Pastor Selim Alijevic ifrån Leskovac - han berättar hur hemgångne pastor Miodrag Stankovic tog honom till sitt hjärta och pastor Stankovic startade upp med stort stöd ifrån "Operation Segerpil" och församlingar i Sverige. Gud har en plan för Europas romer!

Za nase prijatelji sa Balkana sto razumje srpski zelimo vas spojiti na youtube i mozete slusati pastor Selim iz Leskovca - on govori kako on kao mladic sreo (pokojni) pastor Miodrag Stankovic sto mu postao duhovni otac. Brat Miodrag je imao pomoc iz Svedske - "Operation Segerpil" i razne crkve iz Svedske. Bog ima plan za Evropske rome!